• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у обласних змаганнях з початкового технічного моделювання

Участь у обласних змаганнях з початкового технічного моделювання

2017-04-11

/Files/images/aa/subotnik/IMG_20170408_122343.jpg

08 квітня 2017 року на базі Станції юних техніків міста Білої Церкви відбувся обласний етап Всеукраїнських змагань серед учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.

Місто Ірпінь представляли вихованки Ірпінського центру позашкільної освіти, учні Ірпінської ЗОШ І ст. №15, Зенченко Марія та Чечко Ангеліна, які продемонстрували початкові знання з геометрії, вміння читати схеми, логічно мислити, проводити вимірювання, володіти різними інструментами та творчо підходити до виконання завдань.

Програмою змагань було передбачено: проведення теоретичного заліку, виготовлення моделі транспортної техніки, виконання моделі технічного об’єкта за заданою темою за допомогою геометричного конструктора, виготовлення літаючої моделі планера та участь у змаганнях на дальність та точність польоту. Також учасники відвідали Краєзнавчий музей м. Біла Церква, де проводиться виставка робіт вихованців гуртків початкового технічного моделювання та обласна виставка науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!».

Вихованки отримали багато позитивних емоцій від участі у змаганнях.

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi